Før FK Haugesund - Strømsgodset

Klart for flomlyskamp i høstmørket!

Annonse:

"Revansje - enkelt og greit" er mantraet før søndagens kamp mot Strømsgodset. Nedrykningstruede drammensere slo oss i serieåpningen og når man i tillegg husker forrige sesongs cup-exit hjemme på Haugesund Stadion er det en meget revansjesugen spillergruppe som tar i mot "Godset" til flomlyskamp denne deilige høstkvelden.

FK Haugesund - Strømsgodset: kjøp billetter her

Gjestene fra Drammen har hatt en lang og trøblete sesong, men fått et oppsving etter at danske Henrik Pedersen overtok tømmene i sommer. Laget er likevel i prekært behov av poeng og mye tyder på at bortelaget kommer til å gå offensivt til verks i dette oppgjøret. Det skulle borde for en åpen og fartsfylt kamp mellom to lag som liker å ha høy intensitet i spillet.

Statistikk

Etter returen til norsk toppfotballs aller øverste divisjon i 2010 har FK Haugesund møtt Strømsgodset på eget gress ved ni anledninger i seriespillet. Fem kamper har endt med seier, to har endt uavgjort og Strømsgodset har vunnet to av oppgjørene. Forrige sesong sørget Torbjørn Kallevåg for kampens eneste scoring og for at alle poengene ble værende igjen i Haugesund.

Tilbake i mars vant Strømsgodset derimot serieåpningen hjemme på Marienlyst med 3-2.

Den største FKH-seieren ble bokført en iskald novemberdag i 2011 da resultattavla viste 5-1 ved kampens slutt, men da Martin Ødegaard-hysteriet raste som verst tilbake i 2015 vant FK Haugesund nok en gang stort hjemme på Haugesund Stadion - denne gang 4-0 i det som skulle bli daværende Godset-trener David Nielsens avskjedskamp. 

FKH Godset
Christian Grindheim i duell med Strømsgodsets Jakob Glesnes og Mounir Hamoud i forrige sesongs 1-0 seier på Haugesund Stadion. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

Skader og suspensjoner

Tilnærmet status quo i FK Haugesund hva gjelder skader før søndagens kamp. Langtidsskadde Karamoko, Horneland og Stølås er alle uaktuelle, om enn alle tilbake i fin trening, mens Fredrik Pallesen Knudsen også må gjennom operasjon og rehabilitering før han eventuelt får med seg innspurten på sesongen. Stian Ringstad, forøvrig Godset-spiller da lagene møttes på Marienlyst tidligere i år, er også uaktuell som følge av overtråkk på trening for vel en uke siden. Ibrahima Wadji er suspendert.

Hos gjestene er Nico Mickelson fortsatt uaktuell for kamp som følge av akillesskaden han pådro seg på forsommeren, men ellers disponerer Henrik Pedersen sitt sterkeste mannskap.

Eliteserierunden

Lillestrøm og Vålerenga spilte 0-0 allerede lørdag, og foruten kveldens kamp på Haugesund Stadion spilles også følgende oppgjør denne Eliteserie-runden:

Kristiansund - Viking

Tromsø - Ranheim

Mjøndalen - Sarpsborg 08

Stabæk - Odd

Rosenborg - Molde

og

Brann - Bodø/Glimt.

Sistnevnte oppgjør spilles først mandag.

Billetter

Billetter til søndagens kamp mot Strømsgodset kjøper du enklest ved å trykke på banneret nedenunder.

Banner

Du kan også kjøpe billetter hos Shell i Karmsundsugaten på kampdag. Billettluka på Haugesund stadion åpner 15.00.

Snakkes på kamp!

Annonse fra Eliteserien: