Møter dansk cupmester

FK Haugesund møter Silkeborg IF.

Annonse:

Det er avspark allerede klokken 13.00 når FK Haugesund avslutter treningsleiren i Danmark med å møte regjerende cupmester Silkeborg på sistnevntes hjemmebane - JYSK Park - søndag ettermiddag.

FK Haugesund - Sarpsborg 08: kjøp billetter her

FK Haugesund slo tidligere i uken Superliga-klubben Viborg FF med 1-0 etter scoring av Mathias Sauer og får nok en fin test i møte med de røde og hvite fra Jylland som ble nummer seks på sluttabellen i den nyss avsluttede seriesesongen.

Silkeborg IF.png
Søndagens motstander; Silkeborg IF. Foto: Silkeborg IF.

Trio ute

Hovedtrener Sancheev Manoharan har i forkant av søndagens kamp annonsert at man i denne treningskampen vil få se mer enn bare konturene av mannskapet som ventes å starte i neste søndags hjemmekamp mot Sarpsborg 08 i Eliteserien. Claus Niyukuri, Ismael Seone og Martin Samuelsen er uaktuelle til møtet med danskene som følge av skader.

Trenes av stopperkjempe

Silkeborg IF er betraktet som et av 'dansk fotballs mest velspillende lag' og ledes av den tidligere landslagsspilleren Kent Nielsen. 62-åringen kan se tilbake på en solid karriere som spiller, også utenfor Danmarks grenser, og kronet det hele med å være en sentral del i danskenes lag som vant Europamesterskapet i 1992. Nielsen har vært hovedtrener i Silkeborg siden 2019.

Søndagens kamp har avspark klokken 13.00 og spilles på JYSK Park i Silkeborg.

Silkeborg annonserer på sine hjemmesider at det vil være gratis adgang og at man som publikummer må benytte hovedinngangen på JYSK Park.

Annonse fra Eliteserien: