Poengløse i Fyllingsdalen

FK Haugesund avsluttet vårsesongen med tap. Foto: Sportskollektivet.

Annonse:

Med 13 kamper spilt i 1. divisjons grunnspill går FK Haugesund sommerpausen i møte med 11 poeng på konto. Det står klart etter at Fyllingsdalen vant søndagens kamp på Varden Amfi.

Hjemmelaget tok ledelsen etter 28 minutters spill da Fyllingsdalen spilte seg fint gjennom FK Haugesunds lagdeler og avsluttet fra kort hold og i Frida Aursland Kvales lengste hjørne.

Produserte sjanser

Selv om FK Haugesund var fullt på høyde med dagens motstander og produserte flere fine muligheter var det de lilla fra Bergen som på ny tegnet seg på scoringslisten da Malin Røyset Johannesen gjorde 2-0 på gamle lagvenninner like etter pause.

FK Haugesund kjempet seg tilbake med en redusering gjennom Solfrid Hetleflåt Bråthen, men flere mål ble det ikke på Varden Amfi og alle poengene ble dermed igjen hos hjemmelaget.

Nå venter en månedslang pause før neste kamp spilles 11. august hjemme mot KIL/Hemne.