Til Nasjonal Turnering i Bodø

FK Haugesunds Gatelag mener alvor i årets utgave av Nasjonal Turnering.

Annonse:

Årets nasjonale turnering for gatelag spilles i Bodø og blir både tidenes største - og den første med midnattsol på menyen.

Nasjonal Turnering: Kampoppsettet finner du her

Totalt 31 lag fra Fotball-Norge deltar og med det mer enn 500 spillere og ledere.

Onsdag formiddag satte FK Haugesunds gatelag kurs for Bodø og det var en solid delegasjon bestående av tolv spillere og en liten håndfull ledere som skal representere klubbfargene i Nord-Norge.

- Nasjonal Turnering er som alltid årets høydepunkt for gatelagene og både arrangørklubben Bodø/Glimt og Fotballstiftelsen har lagt til rette for en flott turnering i storslagne omgivelser de neste tre dagene. Resultatene er ikke det viktigste, men samtidig er det slik at vi har et gatelag som hevder seg i møte med enhver motstander så det er klart at vi drar nordover også med sportslige ambisjoner i år, sier samfunns- og bærekraftsansvarlig Leif Birkeland i FK Haugesund.

I generalprøven før årets nasjonale turnering vant FK Haugesunds gatelaget hele 14-2 mot Nordhordland BK og fortsatte med det en imponerende resultatrekke gjennom våren.

Kveldssamling på Keiservarden

Allerede onsdag starter det offisielle programmet med en sosial turdag for alle turneringsdeltakere, der spillerne går opp Keiserstien til Keiservarden - for kveldsmat, enkle aktiviteter og spekatkulær panoramautsikt med Lofoten og midnattsola i horisonten.

Torsdag morgen venter siden innmarsj og åpningsseremoni på Aspmyra stadion - før kampene spilles både på stadion og på Aspmyra kunstgress utenfor stadionanlegget.

I gruppe med Moss og HamKam

De 31 lagene er fordelt på åtte puljer. Her går samtlige videre til ulike sluttspill. FK Haugesund havnet i pulje med Moss og Hamarkameratene og spiller torsdag sine gruppespillskamper henholdsvis klokken 12.30 mot Moss og 15.30 mot Hamarkameratene. 

Siden venter sluttspill torsdag ettermiddag og fredag formiddag. Finalene spilles siden 11.30 fredag, før turneringen avsluttes og lagene starter på hjemreisen.

Du kan også følge kampoppsettet og resultatene i Nasjonal Turnering ved å laste ned appen til Profixio og søke opp Nasjonal turnering.

Annonse fra Eliteserien: