Uavgjort i Danmark

Spilte 2-2 mot Silkeborg som avslutning på treningsleiren.

Annonse:

FK Haugesund viste mye bra offensivt spill mot danske Silkeborg på sistnevntes hjemmebane JYSK Park søndag ettermiddag. Treningskampen var avslutningen på det ukeslange oppholdet i Danmark og trenerteamet fikk se et FK Haugesund som i lange perioder var gode i banespillet og som også kom til flere store muligheter.

FK Haugesund - Sarpsborg 08: kjøp billetter her

Det skulle bare gå to minutter føpr Oscar Krusnell sendte FK Haugesund i føringen etter en fin soloprestasjon og selv om Silkeborg kom tilbake og både utlignet og gikk opp i ledelsen i løpet av de første 15 minuttene fortsatte FK Haugesund å levere tidvis veldig bra spill i løpet av de første 45 minuttene. Både vertene og FK Haugesund kom til flere gode muligheter i hver sin ende av banen, men 2-1 til Silkeborg sto seg til pause.

Etter hvilen gjorde begge lag flere bytter og FK Haugesund overtok mer av initiativet. På tross av flere gode muligheter var det kun Anders Bærtelsen som fikk uttelling med et skudd fra drøye 20 meter kvarteret før slutt og søndagens kamp endte dermed 2-2 i det som må sies å ha vært en god generalprøve mot en solid motstander før neste helgs re-start i Eliteserien hjemme mot Sarpsborg 08.