Årets veldedighetsdrakter

Neste hjemmekamp spiller både dame- og herrelaget i spesialdesignede drakter fra Garnius' veldedighetsprosjekt RettStrikk. Foto: Sigrun Gilje Hindal.

Annonse:

FK Haugesund har gjort det til en tradisjon i samarbeid med Garnius å spille en veldedighetskamp hver eneste sesong til inntekt for et godt formål - så også i år hvor Nasjonalforeningen for Folkehelsen og kampen mot demens er RettStrikks utvalgte organisasjon.

Billetter: FK Haugesund - Hønefoss og FK Haugesund - Strømsgodset

Når FK Haugesunds damer tar i mot Hønefoss på søndag og herrelaget siden tar i mot Strømsgodset etter landslagspausen vil spillerne til FK Haugesund spille kampene i dette årets veldedighetsdrakt. Som tidligere er drakten også i år inspirert av et spesialdesignet strikkemønster fra garnprodusenten Garnius som tar utgangspunkt i tematikken man ønsker å belyse.

Rett Strikk
Årets RETT STRIKK-gensere. Foto: Sigrun Gilje Hindal.

Årets gensere har fått navnet REPEAT og REPEAT ME og viser til sviktende hukommelse og symbolikken i mønsteret ligger i stjerner som lever i sin egen boble.

Kjøp strikkepakker

Årets RettStrikk-gensere kan du kjøpe som strikkepakker fra Garnius og kommer i 18 varianter for både menn og kvinner. 10% av inntektene går til kampen mot demens

RETT STRIKK: bestill strikkepakker her

Draktene som FK Haugesunds spillere siden skal benytte i de to utvalgte kampene speiler mønsteret i REPEAT- og REPEAT ME-genserne.

Auksjoneres bort

Draktene som benyttes i kamp produseres i et begrenset opplag og vil siden bli auksjonert bort til inntekt for Nasjonalforeningen for folkehelse i etterkant av oppgjørene. Man kan by på både drakter som FKH-spillerne benytter under kampene og drakter som ikke har blitt benyttet i kamp. Alle drakter vil være nummerert.

Annonse fra Eliteserien: