Haver Advokatfirma blir samarbeidspartner

Haver Advokatfirma AS har inngått samarbeidsavtale med FK Haugesund og markerer det hele med å arrangere Haver-cup for klubbens mer enn 200 samarbeidspartnere. 

Annonse:

Haver er det største lokaleide advokatfirmaet i Rogaland, nest størst på Vestlandet og femte størst utenfor Oslo. Firmaet ble etablert i 1908, nærmer seg 50 medarbeidere og tilbyr forretningsjuridiske tjenester til næringsliv, kommuner, offentlige etater og privatpersoner.

Etablerer seg på Haugalandet

Frem til nå, har firmaet hatt kontorer i Stavanger og på Bryne. Med et fylke og næringsliv som vokser stadig tettere sammen, har firmaet nå også etablert seg på Haugalandet etter at advokatene Roy Arne Eike og Christoffer A. Falkeid trådte inn som medeiere og advokater i firmaet tidligere denne måneden. 

Haver: kortreist kompetanse

- Vi bistår næringslivet med transaksjoner, tvister og prosjekter innenfor alle forretningsjuridiske fagområder. Foreløpig er vi to advokater som går inn i Haver og vil ha fast base på Haugalandet. Men når det gjelder tjenestene vi kan tilby, er det viktig å understreke at det er Haver og alle dets nesten 50 medarbeidere som med dette etablerer seg i nordfylket. Det betyr at vi kan tilby lokal tilstedeværelse og innsikt gjennom advokatene som har base på Haugalandet, og i tillegg den nødvendige bredden og spesialkompetansen gjennom firmaet som helhet, sier Roy Arne Eike.

IMG_20230608_210240.jpg
Roy Arne Eike og Christoffer Falkeid kan invitere til Haver Cup denne høsten.

Aktiv støttespiller

Haver er opptatt av å ta samfunnsansvar og bruker hvert år en andel av overskuddet på å støtte lokale lag, foreninger, sosiale entreprenører og veldedige organisasjoner. Foruten pro bono-samarbeid med blant annet Kirkens Bymisjon og Turistforeningen, har firmaet sponsoravtaler med flere idrettslag i sørfylket. Når advokatfirmaet nå etablerer seg på Haugalandet, er det da en selvfølge at firmaet inngår samarbeidsavtale også med FK Haugesund. 

- Mer enn hundre års advokatvirksomhet har lært firmaet verdien av gode relasjoner for å kunne forstå markedet, mulighetene og utfordringene klientene våre forholder seg til. Når målet er å være tett på næringslivet på Haugalandet, opplever vi det som fordelaktig å være en del av det stadig voksende partnernettverket til FKH. På den måten kan partnernettverket bli kjent med oss – og vi bli enda bedre kjent med næringslivet i regionen. Vårt mål er at vi skal være den foretrukne juridiske rådgiveren for det lokale næringslivet generelt og partnernettverket spesielt, sier Roy Arne Eike.

Haver Cup for klubbens samarbeidspartnere

I forlengelsen av ønsket om å komme tett på næringslivet i regionen, inviterer firmaet også til Haver-cup til høsten. Nærmere bestemt lørdag 21. oktober hvor samtlige av FKHs over 200 samarbeidspartnere inviteres til gruppe- og utslagsspill i Haugar-hallen før påfølgende bankett på Haugesund Sparebank Arena senere samme kveld. 

Med det blåser man også nytt liv i en av FK Haugesunds mangeårige tradisjoner – den årlige fotballturneringen for klubbens samarbeidspartnere – også referert til som høstens vakreste eventyr, og nå i tospann med Haver Advokatfirma.

Les mer om FK Haugesunds nye samarbeidspartner.

Annonse fra Eliteserien: