Kjøp DNB-billetten til første hjemmekamp i sluttspillet

Støtt TV-aksjonen og Barnekreftforeningen når du kjøper kampbillett.

Annonse:

Søndag 20. oktober er det duket for første hjemmekamp i damenes sluttspill i 1. divisjon. Til oppgjøret mot Øvrevoll/Hosle kan du kjøpe 'DNB-billetten'. Den koster 50,- kroner og beløpet går siden til årets TV-aksjon som arrangeres samme dag og som er til inntekt for Barnekreftforeningen.

FK Haugesund - Øvrevoll/Hosle: kjøp DNB-billetten

Kamppartner DNB ønsker nemlig å slå to fluer i ett smekk ved å både få flest mulig på kamp og støtte årets TV-aksjon. Som billettkjøper er du med andre ord også med og støtter innsamlingsaksjonen og Barnekreftforeningens arbeid.

- Kamppartner DNB og vi i FK Haugesund ønsker å benytte den første hjemmekampen i sluttspillet til å få flest mulig på kamp og samtidig støtte det gode formålet for årets TV-aksjon. De 50 kronene man bruker på kampbillett går derfor videre til innsamlingsaksjonen og Barnekreftforeningen. Damelaget vårt står foran et veldig viktig sluttspill og vi ønsker å legge forholdene best mulig til rette for at så mange som mulig kommer og støtter laget i de viktige kampene som venter utover høsten, sier salgssjef Anders Velde i FK Haugesund.

Fanzone på kampdag

Før oppgjøret mot Øvervoll/Hosle 20. oktober får du med billetten også tilgang til Fanzone. Den arrangeres i oppvarmet telt bak DeepOcean-tribunen og byr på både aktiviteter, konkurranser, pølser, brus og intervjuer med spillere og trenere før kamp.

Trening for jenter

Som en del av oppladningen til kamp vil FK Haugesund i samarbeid med DNB gjenta suksessen fra tidligere og arrangere en egen treningsøkt for jenter lørdag 19. oktober. Påmelding til denne kommer i uke 41.

Annonse fra Eliteserien: