Kveldskamp i Bergen

Mer enn 500 bortebilletter er solgt før Brann.

Annonse:

Ferietid eller ei - bortekamp i Bergen lokker alltid. Så også lørdagens kveldskamp mellom Brann og FK Haugesund på Brann Stadion som sparker i gang klokken 19.15. Mer enn 500 billetter til borteseseksjonen er solgt lørdag morgen.

FK Haugesund - Viking: få med deg neste helgs Rogalandsderby

Hjemmelaget har hatt en småturbulent uke der kaptein Sivert Heltne Nilsen plutselig pakket sakene og forsvant til skotske Aberdeen. En overgang som ikke gikk upåaktet hen blant Branns supportere. Ny mann med kapteinsbindet fremover blir i stedet Fredrik Pallesen Knudsen.

10 mann forrige runde

Brann tapte forrige helg 5-1 mot Bodø/Glimt etter å ha fått sin daværende kaptein Heltne Nilsen utvist etter kun ti minutters spill og tapte med det terreng til de helgule i kampen om seriegull. FK Haugesund måtte på sin side spille en hel omgang med en mann mindre mot Sarpsborg 08 og måtte etter heroisk kjemping se seg slått med 2-1 på tilnærmet siste spark på ballen. Utrolig bittert.

Forrige sesongs møter i Eliteserien mellom Brann og FK Haugesund endte med to seire til de helrøde. Først 3-0 hjemme på Brann Stadion i fjorårets serieåpning og siden 2-0 på Haugesund Sparebank Arena i november. Siste seier for FK Haugesund i Bergen kom høsten 2021 da 3-1 på Brann Stadion var sterkt delaktig i å til slutt sende Brann ned i Obosligaen.

De røde har derimot reist seg mesterlig siden den gang og er i dag å finne i den lille gruppen av kandidater til seriegullet.

MK og MS.png
Morten Konradsen og Mathias Sauer jubler for scoring sist helg. Foto: Jan Kåre Ness / NTB

Skader og suspensjoner

Sondre Liseth soner karantene etter sin utvisning forrige helg, mens Amund Wichne og Martin Samuelsen begge er skadet. Ismael Seone er tilbake fra skade, mens Bruno Leite har sonet ferdig karantenen som holdt han utenfor oppgjøret mot Sarpsborg.

Hos Brann er det usikkerhet knyttet til om Joakim Soltvedt blir spilleklar og fra før er det klart at Ole Didrik Blomberg, Niklas Jensen Wassberg og Mads Berg Sande er uaktuelle for spill i Brann-leiren.

Billetter til bortefeltet

Det er fortsatt mulig å sikre seg billetter til FK Haugesunds supporterfelt i kveldens kamp. Billetter til bortefeltet i Bergen kjøper du her.

Du kan også seg kampen på TV2.

SK Brann - FK Haugesund, lørdag 13. juli klokken 19.15.

Annonse fra Eliteserien: