Møter serielederen i veldedighetsdrakt

Runder av grunnspillet med hjemmekamp mot Hønefoss Ballklubb. Foto: Sigrun Gilje Hindal

Annonse:

Søndagens kamp hjemme på Haugesund Sparebank Arena mot Hønefoss er den siste i grunnspillet før sluttspillet siden starter opp i 1. divisjon. Det er et sluttspill hvor plassene allerede er fordelt med tanke på hvem som skal spille om opprykk og for å unngå nedrykk, men hvor man tar med seg alle poengene fra årets seriespill.

FK Haugesund - Hønefoss: kjøp billetter her

Søndagens kamp mot serieleder Hønefoss er med andre særdeles viktig i en rekordjevn serie hvor alle seks lag som kjemper mot nedrykk ligger samlet innenfor tre poengs differanse før søndagens runde. Sluttspillet starter siden opp igjen første helgen i oktober.

Spesialdesignet drakt

FK Haugesunds spillere kommer i søndagens kamp til å være årets veldedighetsdrakt fra RettStrikk-aksjonen til Garnius. Årets aksjon vier fokus til Nasjonalforeningen for Folkehelse og kampen mot demens. Draktene vil siden bli auksjonert bort til inntekt for nevnte forening senere i høst.

RettStrikk
Søndagens kamp spilles i veldedighetsdrakter.

Om motstanderen

Høenfoss Ballklubb har skaffet seg tre poengs luke i toppen av 1. divisjon og står med sju strake seire i seriespillet. Vi må helt tilbake til 27. april for å finne lagets eneste tap i årets serie og tidligere denne sesongen møttes Høenfoss og FK Haugesund i et oppgjør som førstnevnte vant 3-1 på Aka Arena i Hønefoss.

Det er med andre ord knalltøff motstand som venter denne søndagen.

Skader og suspensjoner

Både Kaja Olsen og Selma Nesheim er så smått tilbake i trening, men likefullt et stykke unna å være skikkelig klare for kamp i 1. divisjon. Ellers disponerer Per Øyvind Mortveit sine sterkeste kort i søndagens oppgjør.

FK Haugesund signerte tidligere i uken danske Camilla Hjortsø - sommerens fjerde forsterkning - og forsvarsspilleren er spilleklar til etermiddagens kamp på Haugesund Sparebank Arena.

Søndagens kamp har avspark klokken 15.00. Du kan også se oppgjøret på TV2 Play.

Annonse fra Eliteserien: