Ny Tounekti i FK Haugesund

Isabel Tounekti forsterker damelaget.

Annonse:

Sebastian Tounekti har vært toneangivende for FK Haugesund i Eliteserien denne sesongen. Nå håper hovedtrener Thomas Dahle og resten av trenerteamet at lillesøster Isabel skal bli like sentral for damelaget i 1. divisjon.

FK Haugesund - KIL/Hemne: kjøp billetter til neste hjemmekamp

Tidligere i sommer var lillesøster Tounekti nemlig på et ukeslangt prøvespill i FK Haugesund - noe som resulterte i kontrakt og med det også flytting fra Tromsø hvor 18-åringen har hatt tilhold frem til nå.

- Jeg synes det er veldig spennende å få muligheten. Det er et stort skritt for meg å ta steget opp i 1. divisjon, men med broren min på plass her så føles det hjemme allerede, sier Isabel Tounekti som har tilbragt sommeren i Haugesund.

Tar steget opp en divisjon

Som broren Sebastian startet fotballkarrieren i Tromsdalen før ferden etterhvert gikk videre til Kroken. Det var et nystartet lag som tok sikte på opprykk til 2. divisjon - et mål klubben nådde forrige sesong.

- Sebastian har tullet litt med at jeg burde prøve meg her, og etter at prøvespillet gikk så bra så er det veldig kjekt å være på plass. Jeg har trent litt med både Tromsø og Medkila tidligere, men nå ble det Haugesund i stedet - noe jeg er veldig glad for. Jeg har blitt tatt veldig godt i mot og kommet veldig fint inn i spillergruppa, sier Tounekti.

IT
Isabel Tounekti og lagvenninnene er i gang igjen på treningsfeltet etter sommerpausen.

Der storebroren trives best ute på venstrekanten er Isabel Tounekti en mer tradisjonell midtbanespiller.

- Styrken min som spiller er nok først og fremst pasningsspillet. Jeg liker å være involvert og er også en fysisk spiller som liker å gå i dueller og fighte ute på banen.

God med ball

Trener Thomas Dahle bifaller.

- For meg er Isabel en typisk midtbanespiller som først og fremst er god på ball. Jeg ser for meg henne både som en potensiell sekser og åtter på banen. Samtidig er dette et steg opp for henne så hun må få tid til å venne seg til et høyere nivå, men jeg ser på Isabel som en veldig spennende spiller med et stort potensiale.

FK Haugesund starter opp igjen andre halvdel av sesongen søndag 11. august når de tar i mot KIL/Hemne på hjemmebane, men allerede neste helg spiller Isabel Tounekti og resten av laget treningskamp borte mot Klepp.

Annonse fra Eliteserien: