Skal ha tre poeng mot Strømsgodset

Thore Pedersen har siktet kun innstilt på seier før søndagens kamp.

Annonse:

Både Ben Karamoko og Dennis Horneland var å se på Haugebanen lørdag formiddag da FK Haugesund gjorde de siste forberedelser før søndagens kamp mot Strømsgodset. Riktignok fortsatt trenende alternativt, men likevel stadig nærmere et comeback. Begge midtstopperne er kommet dit at den fysiske kapasiteten nå skal opp ved hjelp av utallige runder rundt feltet de øvrige spillerne boltrer seg på.

FK Haugesund - Strømsgodset: kjøp billetter her

Så også lørdag da det for Christian Grindheim & Co handlet om å sørge for at beina er friskest mulig til avspark klokken 18.00 søndag kveld.

Sugne på seier mot 'Godset'

En som virket lett i steget var Thore Pedersen som ikke syntes å la seg affisere av at det tidvis "bøttet ned" på Haugebanen lørdag. Etter treningen kunne venstrebacken fortelle at det er en spillergruppe som er skikkelig sugne på tre poeng mot Strømsgodset.

- Det er veldig lett å motivere seg til kampen i morgen. Vi spiller på hjemmebane og har ikke levert slik som vi ønsker foran eget publikum i år. Det ønsker vi å gjøre noe med. Dessuten er vi ikke helt safe enda så hvis vi ikke tar flere poeng kan vi ende opp nede i bunnen. Vi vil virkelig ta tre poeng mot Strømsgodset.

Ben
Ben Karamoko endelig tilbake på treningsfeltet lørdag formiddag.

Tar vare på kroppen

Pedersen kom innpå i seriepningen borte mot Strømsgodset tilbake i mars og har siden ikke sett seg tilbake i sin første sesong som Eliteseriespiller. 23-åringen begynner dog å merke at det har vært en lang og innholdsrik sesong med større kampbelastning enn det han har vært vant til tidligere.

- Jeg merker jo at det har vært en lang sesong med mange kamper og når man spiller på et høyere nivå kjenner man selvsagt på det, men jeg prøver å ta best mulig vare på kroppen ved å spise og sove godt så jeg tror jeg skal holde helt inn selv om det fortsatt gjenstår en del av sesongen.

For lysten på å vinne - den er fortsatt like stor.

- Det hjelper selvsagt at vi har mye å spille for fortsatt, både i serie og cup, og at det blir en spennende innspurt, men ja. Jeg merker både på meg selv og resten av spillerne at vi har sinnsykt lyst til å stå løpet helt inn.

Billetter

Billetter til søndagens kamp mot Strømsgodset på Haugesund Stadion kjøper du enklest på nett ved å trykke på banneret nedenunder.

Banner

Du kan også kjøpe kampbilletter hos Shell i Karmsundsgaten og hos Macron Store. Billettluka på Haugesund Stadion åpner klokken 15.00 på kampdag.

Annonse fra Eliteserien: