Stilling ledig som kokk
Er du vår nye kjøkkensjef?
Vi søker kokk og ser etter deg som er opptatt av ernæring, god matkultur og har lyst til å bidra til ytterligere profesjonalisering av hverdagen i FK Haugesund.
Om klubben
Fotballklubben Haugesund er lokalisert på Haugesund Sparebank Arena. Klubben har de siste 15 årene stabilisert seg som en toppklubb i Norge. Vi har i tillegg til laget i Eliteserien for herrer, et kvinnelag i 2. divisjon, et Gatelag og akademilag for gutter fra 13 til 19 år. Trening, restitusjon og ernæring henger nøye sammen, og er blant de viktigste ingrediensene i en optimal hverdag for våre spillere.
Stillingsinnhold
Som kokk i FK Haugesund skal du:
- Tilrettelegge og lage mat av høy kvalitet for toppidrettsutøvere og ansatte
- Følge prosedyrer i henhold til IK-mat, renhold og sikkerhet
- Følge rutiner for økologiske- og kravmerkede produkter og kildesortering, samt bidra til å redusere matsvinn
- Bidra til et godt arbeidsmiljø og samarbeid med kollegaer på kjøkkenet og øvrige avdelinger.
- Kunne (ved behov) undervise i ernæring for våre toppidrettsutøvere
Helgearbeid må påregnes. Stillingsandelen er fra 75% til 100%.
Ønskede kvalifikasjoner
Foruten erfaring og fagbrev som kokk er det ønskelig med tilleggsutdannelse innen ernæring og helse. Du bør også ha:
- God kjennskap til og erfaring med bruk av digitale arbeidsverktøy og systemer
- Planlegging av turnusarbeid
- Kunne vise til gode resultater fra lignende stilling
- Ha erfaring fra innkjøp av råvarer
- Budsjettansvarlig på kjøkkendriften
Personlige egenskaper
I tillegg til kvalifikasjoner som kokk ser vi også etter en person som:
- Er strukturert og god på å organisere arbeidsdagen
- Har stor arbeidskapasitet og evne til å håndtere parallelle aktiviteter
- Har gode kommunikasjonsevner, evne til å jobbe selvstendig og i team.
- Mestre norsk og engelsk muntlig. Kan du fransk i tillegg er det også et pluss, men ikke et krav.
Søknad
Du søker på stillingen her.
Ytterligere informasjon
Har du spørsmål til stillingen kan du kontakte daglig leder Martin Fauskanger på enten mail eller mobil 940 55 505.
Søknadsfrist: 10. desember 2023.