Til topps i Danmark

FK Haugesunds rekruttlag vant Dana Cup.

Annonse:

FK Haugesunds rekruttlag som til daglig spiller i 2. divisjon har denne uken vært i Danmark og Hjørring for å spille Dana Cup. Turneringen er blant de aller største i verden sett til antall lag som deltar og FK Haugesund deltok i J17-klassen med de av spillerne på rekruttlaget som er 17 år eller yngre.

Etter et sterkt gruppespill med 18-0 i målforskjell og tre seire mot henholdsvis Forus og Gausel, Novo Stars og Minde gikk FK Haugesund siden hele veien til finalen.

Der møtte laget som til daglig trenes av Martin Sverdrupsen Medkila fra Harstad.

3-0 i finalen

Kun fire minutter inn i finalen satte Eline Njøsen 1-0 før samme spiller var frempå på ny også seksten minutter senere. Kort tid etter sidebytte la Selma Bjørkelund på til 3-0 og sikret med det FK Haugesunds turneringsseier i J17-klassen i Danmark.

På vei til finalen slo FKH-jentene også Bogafjell (1-0), Hei (4-2 etter straffer) og Premier Academy (5-4 etter straffer).

FK Haugesunds rekruttlag ligger som nummer åtte i sin avdeling i 2. divisjon og har sommerpause i seriespillet frem til 18. august hvor laget møter Fana i Sparebanken Vest Arena på Karmøy.

Annonse fra Eliteserien: