Velkommmen, Ole-Petter

Ole-Petter Pedersen Bremstein er ansatt som trener for damelaget.

Annonse:

Damelaget styrker trenerapparatet med Ole-Petter Pedersen Bremstein som vil gå inn i trenerteamet og dele hovedtreneransvaret sammen med Per Øyvind Mortveit.

FK Haugesund - Hønefoss BK: kjøp billetter her

Pedersen Bremstein kommer fra stillingen som analysesjef i Toppserie-klubben LSK Kvinner hvor han har jobbet de to siste årene. På Romerike har 26-åringen også vært rekruttrener i LSK Kvinner og trener ved WANG Romerike.

Pedersen Bremstein jobber også som analytiker for det norske J19-landslaget.

- Det er flere ting som tiltaler med ved FK Haugesund. En av tingene er at klubben har en veldig tydelig satsing på damene og vil opp og frem med damelaget sitt. Det trigger meg også å skulle ta steget opp et divisjonsnivå som hovedtrener sammen med Mortveit etter å ha ledet rekruttlaget til LSK Kvinner i 2. divisjon. Det åpner for videre utvikling for meg som trener, så FK Haugesund er en spennende klubb å komme til med tanke på hvor klubben står akkurat nå, sier Pedersen Bremstein.

- Må være modige

FK Haugesunds nye trenerutnevnelse kommer opprinnelig fra Vega i Nordland og har forut for tiden i LSK Kvinner tjenestegjort i både Ranheim og i Grorud.

- Jeg har en offensiv tilnærming til spillet og er opptatt av at man som lag må være modige og by på seg selv. Klubbledelsen har ikke lagt skjul på at ambisjonen er å ta steget opp i Toppserien og det er en innstilling jeg liker. Når det kommer til min egen kjennskap til Haugesund og regionen er den foreløpig ganske beskjeden. Den begrenser seg vel egentlig kun til å ha spilt kamper der mot Avaldsnes med LSK Kvinner, sier 26-åringen som er på plass på Haugesund Sparebank Arena rett over helgen.

Fornøyd sportslig leder

Sportslig leder Rune Lothe er veldig tilfreds med å ha landet Ole-Petter Pedersen Bremstein som ny trener og trygg på at han vil fungere godt i tospann med Per Øyvind Mortveit.

- Ole-Petter er en ung og ambisiøs trener på vei opp og frem, og som til tross for sin unge alder allerede har opparbeidet masse erfaring fra toppfotball for både damer og herrer. At han i tillegg har veldig god innsikt og kjennskap til norsk kvinnefotball er selvsagt veldig positivt. Vi er helt trygge på at Ole-Petter blir perfekt match til "Pøm" og resten av trenenerteamet, og blir en viktig bidragsyter både på kort og lang sikt. Vi gleder oss til å få ham på plass.

Ole-Petter Pedersen Bremstein har skrevet under en kontrakt som strekker seg ut 2027.

Annonse fra Eliteserien: