Wichne forlenger

Amund Wichne skrev under ny treårskontrakt.

Annonse:

Selv om spillerne har tatt en velfortjent juleferie frem til sesongoppkjøringen starter i januar jobbes det fortsatt i FK Haugesunds lokaler på Haugesund Sparebank Arena. Tirsdag formiddag var det duket for en kontraktsforlengelse. Amund Wichne satte nemlig navnetrekket sitt på en ny kontrakt som strekker seg over de tre neste sesongene.

Sesongkort: kjøp sesongkort før Earlybird går ut 31.12.

Sportslig leder Eirik Opedal er veldig fornøyd med at Wichne som i utgangspunktet hadde et år igjen av kontrakten har skrevet under for tre nye sesonger.

- Amund har brukt denne sesongen til å vise seg frem som en fin tilvekst til spillergruppa - både på og utenfor banen. Han er profesjonell i møte med det å skulle konkurrere med en norsk landslagskeeper om plassen i FK Haugesund og har vist gjennom hele året at han holder høyt nivå som gjør han til en trygg og god sisteskanse. sier Opedal.

Wichne 2.jpg
Amund Wichne blir haugalending i tre nye år. Foto: Frederik Ringnes / NTB

- For oss har det vært viktig at han får en lengre tidshorisont som spiller i FK Haugesund. Han går inn i sin beste alder som keeper og tilbakemeldingene fra Kamil (keepertrener) har gjennom sesongen utelukkende vært gode når det gjelder Amunds bidrag til keeperteamet. Vi er naturlig nok svært tilfredse med dagens kontraktsforlengelse, sier FK Haugesunds sportslige leder.

Sisteskansen fra Mandal kom til FK Haugesund før inneværende sesong og spilte tilsammen fem kamper i løpet av 2023 - hvorav to i Eliteserien og tre i Norgesmesterskapet. Tidligere har Wichne spilt for Mandalskameratene i hjembyen Mandal og siden for både Viking og Start. I 2022 var han en del av Eliteserie-stallen til Jerv og tilbake i 2016 tilbragte han også en periode på utlån til Åsane. 

Amund Wichnes nye kontrakt strekker seg ut sesongen 2026.

Annonse fra Eliteserien: