- Sett kurs mot Stord

Stord Hotell blir bronsemåke og planlegger storinnrykk fra Haugalandet.

Annonse:

Du har kanskje lagt merke til det via infoskjermene og LED på Haugesund Sparebank Arena. Stord Hotell er med. 

På Stord Hotell bor du sentralt i flotte Sunnhordland, høydepunktet på Leirvik med nydelig utsikt over heile Sunnhordlandsbassenget. Her finner du moderne konferanse- og selskapsfasiliteter, lekre nyoppussa lokaler, et kreativt og spennende kjøkken, samt rause ansatte som er lidenskapelig opptatt av å gi deg de beste opplevelsene.

SettKursMotStord.png
Infoskjerm i vrimleområdet på Kraftribunen.

- Sett kurs mot Stord
Den 28. oktober inviterer også Stord Hotell alle partnerne i FK Haugesund til treff i sine flotte lokaler. Dette gleder også markedssjef i FKH, Martin Fauskanger. - Stord er et viktig satsingsområde for FKH. Målet med å ha et partnerevent på Stord er å vise partnerne våre hva hotellet har å by på. Stord Hotell har en behagelig atmosfære og fantastiske konferansefasiliteter.

Hotelldirektør, Martin Tveita.
Hotelldirektør, Martin Tveita.

Hotelldirektør, Martin Tveita, er også glad for å bli med i FK Haugesund-familien.
- Haugalandet har alltid betydd mye for Stord Hotell gjennom de snart 50 årene vi har drevet hotell i Leirvik. Haugalandet har alltid vært et stort marked for hotellet med mange faste gjester og bedrifter som besøker oss igjen og igjen. Vi ønsker å heie på regionen, og de positive verdiene fotballen fører med seg. I tillegg er det stas å ha et Elitelag i fotball her i naboregionen, og vi heier på FKH her i Sunnhordland.

Revenue- og markedssjef, Sonja Tveita Sandtorv ser også frem til samarbeidet. -Gjennom sponsorarbeidet ønsker vi å styrke vår relasjon til Haugalandet, og bli mer synlig i regionen igjen. Vi ønsker å bidra til samhold og lagånd.
 

Fakta og kapasitet:
Bygget: 1971 – 50 års jubileum i år
Antall hotellrom: 172
Konferanserom: 8 – Kapasitet 2 til 350
Selskapslokale: 6 – Kapasitet 10 til 250
Restaurant – Kapasitet 160 personer
Velvære- og bassengområde
Treningsrom
Gratis parkering

For mer info, se Stord Hotells hjemmeside

Annonse fra Eliteserien: